TESTIMONI FORMULA MATEMATIK CIKGU IZNAN

Kemunculan Pertama, Masa Yang Ditunggu-tunggu Sudah Tiba

Pertama kali setelah 17 tahun melibatkan diri dalam dunia Pendidikan, saya ingin berkongsi  Teknik & Strategi matematik yang membantu anak anda dari ZERO kepada PRO

Apa Yang Dikongsikan Adalah Pengalaman Saya Sendiri Bagaimana Saya Membantu Murid Saya Yang Sangat-sangat Lemah Dalam Matematik Menjadi Insan LUAR BIASA!

Di bawah adalah gambar-gambar yang pernah saya capai untuk merangkul anugerah sebagai GURU INOVATIF KEBANGSAAN

arrow

SIAPA SAYA?

Nama  saya Mohammad Iznan bin Azmi, pengalaman mengajar 17 tahun dalam subjek Matematik, 9 tahun mengajar UPSR. Kepakaran saya adalah membantu menyelesaikan masalah murid lambat/cicir dalam kelas menggunakan Teknik + Inovasi POWER untuk menukar kepada lebih cemerlang. Pernah rekod saya, saya mendapat murid bermula hanya Gred D dan E dalam Matematik, tetapi hasil teknik + usaha berjaya meningkatkan Grednya kepada dalam UPSR. Bagaimana? Nak tak kalau saya bantu anak anda macam ini?

Guru Inovatif Kebangsaan

Saya mendapat pengiktirafan dari pihak KPM sebagai guru INOVATIF KEBANGSAAN PADA 2005, 2008,2014 DAN 2016.

  • 2005 = Projek Inovasi Esteem Diri
  • 2008 = Projek Inovasi Vocab KIT (B.Inggeris)
  • 2014= Projek Inovasi CD Ajaib (Teknik Penolakan)
  • 2016= Projek Inovasi Magic Box (Masa Dan Waktu)

❤Memang betul2 tak sangka, masa percubaan murid saya dapat  E (28 Markah ), selepas cadangan cikgu Iznan, sy pon menggunakan modul ini, tak sangka terus lompat ke B.
.
FB :Keisuke Eymran
.
❤Norazamimah Nmj Tq cikgu…Alhamdulillah…anak saya ada perubahan yg sgt besar...trial E tp result upsr baru2 ni dpt B…slps guna modul cikgu iznan.

FB : Norazamimah Nmj
.
❤Lynnda Mazhar Tahniah…sya nak ucap t.kasih byk2 pd cikgu..ats pkongsian info n soalan2 yg amt bguna…ank sya dr D,C….result UpSr ni ank sya dpt A.…sya amt terkejut…Alhamdulillah tq cikgu…

FB : Lynnda Mazhar
.
❤Pah Aini Alamdulilah .. dpt A mate result upsr.. sempat jgak beli buku dri cg..

FB : Pah Aini

❤Nurniah Maharin Niah Tq cikgu iznan..ank sy dr D ke B.

FB : Nurniah Maharin
.
❤Anak saya baru hbis upsr…alhamdulillah dari pencapaian E telah meningkat ke B…syukur alhamdulillah…jadi saya nak jemput cikgu untuk anak2 murid saya pula…jumlah murid thun ini 50 orang.
.
FB : Zainam Hashim