PERHATIAN: Khas untuk ibuayah yang ada anak LEMAH dalam MATEMATIK dan nak DIBANTU

Formula cikgu iznan

Kepakaran saya adalah membantu IBUBAPA yang mempunyai anak TIDAK kuasai Matematik supaya dapat mengubah MINDSET anak kepada minat matematik dan MAMPU SKOR cemerlang 200% dengan formula dan teknik yang cikgu INOVASIKAN.

Adakah anak anda mempunyai masalah dibawah?

Tidak Kuasai SIfir

Sifir adalah tulang belakang dalam Matematik, Tidak boleh menguasai Sifir dengan Pantas PUNCA anak sukar skor dalam Matematik

Tidak MInat Matematik

MINDSET adalah KUNCI utama anak menentukan result naik atau turun. Jika MINDSET ini tidak di "BUKA", masalah yang lain pun tidak dapat diselesaikan

tidak faham soalan KBAT

Puncanya adalah anak tak faham soalan, tidak tahu kehendak soalan dan tidak tahu operasi apa yang nak digunakan

lemah konsep asas

Ia menyebabkan anak lambat menyelesaikan soalan Matematik, jika tidak bantu ia menumbulkan perasaan BOSAN

Dah macam-macam buku, tuisyen dan seminar join, tapi masih lagi di tahap yang sama. Dari feedback ibubapa, Formula Cikgu Iznan ini bagus dan berjaya berubah dari tidak minat kepada lebih minat dan dari E kepada B atau A.

Mungkin ini adalah salah satu masalah yang dihadapi oleh anda

Anak tidak faham lansung kehendak soalan, tidak tahu di mana nak mula dan paling SUSAH adalah anak LEMAH KONSEP ASAS MATEMATIK
Ibu ayah tidak tahu cara mengajar anak, kemudian makin marah dan terus bertukar menjadi HARIMAU
Saya dah beli macam-macam buku untuk anak, tapi sama sahaja, anak masih tak faham nak jawab soalan dan berada di tahap yang sama jer
Anak saya ni ketagih gadjet, susah nak kawal dan TIDAK minat langsung untuk belajar terutama subjek MATEMATIK

Kesan jika masalah ini TIDAK dapat diselesaikan

Kesan jika masalah ini TIDAK diselesaikan, otak anak akan BLOCK subjek Matematik dan menunjukkan rasa TIDAK minat di dalam kelas. Jika berpanjangan,mereka masalah nak baca soalan dan tinggalkan kosong sahaja.
Masalah UTAMA mereka adalah LEMAH dalam KONSEP ASAS, menyebabkannya anak kita cepat bosan, suka meniru rakan dan TIDAK fokus dalam kelas.

Jangan Risau,Cikgu ada Teknik Mudah Untuk Kuasai Matematik

Apa yang cikgu akan bantu anak anda dengan Formula Cikgu Iznan ?

  • 3 Jenis Sifir

    3 Jenis sifir yang cikgu akan kongsikan, sifir jari, sifir kotak 9 dan sifir sempoi. Anak boleh pilih mana yang sesuai.

  • Konsep Asas Matematik

    Dalam ebook Konsep Mudah Matematik, anak anda akan belajar 14 Teknik mudah dalam Konsep Asas Matematik. Mudah dan cepat faham.

  • Inovasi Matematik

    Di dalam buku set latihan intensif, cikgu akan kongsikan FORMULA BOX MODEL, cara menjawab soalan KBAT dengan mudah dan cepat

  • Ubah Mindset Anak

    Di dalam buku Set Latihan Intensif, anak anda akan belajar cara ubah MINDSET dengan meletakkan IMPIAN dan mengejar target melalui laporan setiap set. Cara lebih cepat TERBUKTI dan menimbulkan rasa MINAT dalam Matematik

  • Formula Kuasai Matematik

    Inovasi formula setiap tajuk dalam ebook Konsep Mudah Matematik akan mempercepatkan menguasai Matematik. Formula ini melibatkan 14 topik yang popular dalam UPSR

eBook Konsep Mudah Matematik

  • Konsep Asas Matematik

    Konsep asas matematik sangat penting kerana ia adalah tunjang dalam Matematik, dalam ebook yang setebal 60 muka surat cukup mengukuhkan anak dalam asas matematik.

  • 14 Teknik Inovasi

    14 Teknik yang perlu anak kuasai dalam Matematik merangkumi petambahan, penolakan, pembahagian dan pendaraban. Teknik-teknik ini diinovasi supaya lebih mudah faham dan jelas dengan konsep Matematik

  • Mudah Faham

    Semua teknik ini diterangkan menggunakan gambaran yang mudah faham secara info grafik. Ia memudahkan faham dan menarik MINAT anak menguasai Matematik.

  • Video

    Jangan risau, jika nak jelas lagi, cikgu dah sediakan video step by step bagi memudahkan rujukan. Semua video ini boleh ditonton bila-bila masa dan berulang-ulang kali sehingga faham.

BUKU SET LATIHAN INTENSIF

  • 3 Modul Utama

    Modul Aras Rendah, Modul Aras Sederhana, Modul Aras Tinggi (KBAT)

  • 200 soalan

    Lebih 200 soalan mengikut set dan aras soalan, setiap set mengandungi 10-15 soalan.

  • Menggunakan Teknik Recall

    Teknik recall ini sangat berkesan anak menguasai sesuatu soalan atau konsep matematik

  • Teknik Menjawab Soalan KBAT

    Satu formula BOX MODEL khas untuk membantu anak dalam menjawab soalan KBAT

  • Teknik Sifir Mudah

    Bagi anak-anak yang tidak hafal sifir, Teknik ini sangat membantu dalam menguasai sifir 1-999 hanya secepat 5 minit

  • Laporan Prestasi

    Setaip modul dalam buku ini, cikgu dah sediakan laporan prestasi untuk ibu dan ayah semak dan pantau.

  • Formula dan Nota

    Buku ini mengandungi FORMULA dan NOTA PENTING yang patut anak anda menguasai.

Pakar Inovasi Matematik

1
Tahun pengalaman mengajar
1
Anugerah inovatif

Nama saya Mohammad Iznan bin Azmi, pengalaman mengajar 20 tahun dalam subjek Matematik, 10 tahun mengajar UPSR. Kepakaran saya adalah membantu menyelesaikan masalah murid lambat/cicir dalam kelas menggunakan Teknik + Inovasi POWER untuk menukar kepada lebih cemerlang. Pernah rekod saya, saya mendapat murid bermula hanya Gred D dan E dalam Matematik, tetapi hasil teknik + usaha berjaya meningkatkan Grednya kepada A dalam UPSR. Bagaimana?

Jom saya bantu anak anda UPGRADE result di dalam Kelas Cikgu Online.

CIKGU IZNAN 

SARJANA MUDA SAINS (Matematik)UKM

GURU INOVATIF KEBANGSAAN 2005,2008,2014 DAN 2016

KUMPULAN INOVASI KEBANGSAAN 2012 DAN 2017

ANUGERAH PERKHIDMATAN CEMERLANG 2005

PENULIS BUKU

PENCERAMAH MATEMATIK

Testimoni

Feedback dari Puan Dyana dan En Shahrul

AMARAN JANGAN DAFTAR JIKA

BAYANGKAN JIKA ANDA TIDAK MENGAMBIL KEPUTUSAN SEKARANG?

SIAPA PATUT DAFTAR?

Ehhh, cikgu ada bonus tak kalau saya beli sekarang?

Yes...ada bonus..

Bonus 1 : 24 Rakaman Video Bernilai RM 89

Bonus ini hanya untuk 100 orang TERAWAL
  • Topik-topik Penting Dalam Matematik

    Video ini mengajar anak step by step topik-topik penting dalam Matematik

  • 24 Video Rakaman

    24 Video Rakaman Formula Mudah Matematik, boleh ulang-ulang sehingga faham bila-bila masa.

  • Full Akses 100%

    Anak anda akan dapat Full Akses, tak perlu bayaran bulanan atau tahunan

  • 18 Jam

    24 Video berdurasi 18 jam merangkumi pelbagai topik.

Bonus 2 : 2 Set Kertas Model UPSR Bernilai RM 7.40

  • 4 Set Kertas 1

    Anda akan dibekalkan 4 Set Model Soalan UPSR kertas 1 secara PERCUMA, termasuk jawapan untuk rujukan

  • 4 Set Kertas 2

    Anda akan dibekalkan 4 Set Model Soalan UPSR kertas 2 secara PERCUMA, termasuk jawapan untuk rujukan

  • Kertas Model Soalan

    Model soalan ini sesuai untuk tahun 4- 6 dan menepati format UPSR. Ia PENTING untuk latihtubi anak setiap hari

  • Dijadikan Kayu Ukur

    Model soalan ini sesuai untuk dijadikan kayu ukur sebelum UPSR. Ia melatih anak membiasakan menjawab soalan ala UPSR.

Hanya untuk 30 orang TERAWAL sahaja

Bonus 3 : Video Teknik Sifir Menggunakan Jari jer Bernilai RM 59

Hanya untuk Pakej PREMIUM sahaja
  • Mudah Ingat

    Cara ini mudah ingat kerana hanya menggunakan jari, tak perlu melukis sifir kotak 9

  • Cepat Mengira

    Kaedah ini membolehkan anak cepat mengira sifir 2-9, dan jawapanya sangat TEPAT.

  • TIADA Tempoh

    Video ini boleh diton berulang-ulang kali sehingga faham dan TIADA tempoh tamat.

Berapakah sebenar yang perlaburan untuk anak saya?

Nilai sebenar yang anda perlu bayar :

 

1. Ebook Konsep Mudah Matematik RM 48
2. Video Konsep Mudah Matematik Bernilai RM 48
3.Buku Set Latihan Intensif Bernilai RM 50
4.Bonus 1 : 24 Video Rakaman Bernilai RM 89
5.2 Set Kertas Model UPSR bernilai Bernilai RM 7.40 
6.Video Teknik Sifir Menggunakan Jari Bernilai RM 59

Jumlah keseluruhan RM 301.40

Tapi jangan bayar dulu…

Demi melihat anak anda gembira, oleh itu cikgu nak bantu anak anda selesaikan masalah anak anda dalam Matematik dengan teknik BERINOVASI dan MUDAH FAHAM dengan cara yang betul.

Cikgu Iznan nak berikan SUPERPROMOSI KHAS untuk anda yang dapatkan sekarang Serendah RM 98 sahaja!

Jap…Untuk 50 orang terawal sahaja, cikgu nak bantu supaya anak anda dapat menguasai Matematik dengan teknik berinovasi.

Bukan RM 98 Tapi serendah RM 48

Pakej Formula Cikgu Iznan

RM 48
Pakej VIP

Pakej VIP

  • Ebook Konsep Mudah Matematik
  • Video Teknik Mudah Matematik
  • Bonus 1 : Video Rakaman Kelas Ulangkaji
  • Buku Set Latihan Intensif
  • Bonus 2 : 2 Set Model Soalan
  • Bonus 3 : Video Teknik Sifir Jari
RM 98
Pakej PREMIUM

Pakej PREMIUM

Paling Popular
  • Ebook Konsep Mudah Matematik
  • Video Teknik Mudah Matematik
  • Buku Set Latihan Intensif
  • Bonus 1 : Video Rakaman Kelas Ulangkaji
  • Bonus 2 : 2 Set Model Soalan
  • Bonus 3 : Video Teknik Sifir Jari

Jika ada sebarang masalah, Sila KLIK butang ini:

Follow Us :

All Right Reserved © 2021
CIKGU IZNAN ENTERPRICE (CA0283066-W)
Email : cikguiznan@gmail.com WEB: www.pandaimath.com