Facebook Instagram YouTube

Harini kita belajar buat sifir kotak, semoga bermanafaat terutamanya untuk murid2 lemah….tak perlu takut dgn math sebab tak tahu sifir lg…ada rekod 1 minit pun murid boleh siapkan….bila budak da biasa boleh latih tulis tanpa kotak..dengan ini boleh ajar darab, bahagi, pecahan termudah, pecahan setara dll yg difikirkan sesuai

         

P/S:JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE DAN KOMEN ‘DAH’ SELEPAS DOWNLOAD YERR..

Ada Belajar Sesuatu?

Saya harap teknik sifir sempoi yang saya kongsikan ini dapat membantu anak anda untuk UPGRADE RESULT MATEMATIKNYA.

Ingat…

  1. Pastikan kerap membuat latih tubi untuk mengusai sifir dengan cepat.
  2. Pantau kemahiran anak anda dalam membuat latih tubi sifir ini.
  3. Sediakan banyak soalan variasi yang menarik.

Dan sebelum terlupa!

Kalau anda nak CIKGU IZNAN bantu anak anda dengan lebih detail dan cepat,

Anda boleh dafttar KELAS CIKGU IZNAN online, anak anda boleh belajar di mana2, bila-bila masa. Dalam kelas tu cikgu share semua teknik dan kemahiran untuk anak anda.

Klik jer JOIN NOW di bawah untuk info lanjut.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.