PERHATIAN: Khas untuk ibuayah yang ada anak LEMAH dalam MATEMATIK dan nak DIBIMBING

Kelas Intensif

Kepakaran saya adalah membantu IBUBAPA yang mempunyai anak TIDAK kuasai Matematik supaya dapat mengubah MINDSET anak kepada minat matematik dan MAMPU SKOR cemerlang 200% dengan formula dan teknik yang cikgu INOVASIKAN.

Adakah anak anda mempunyai masalah dibawah?

Tidak Kuasai SIfir

Sifir adalah tulang belakang dalam Matematik, Tidak boleh menguasai Sifir dengan Pantas PUNCA anak sukar skor dalam Matematik

Tidak MInat Matematik

MINDSET adalah KUNCI utama anak menentukan result naik atau turun. Jika MINDSET ini tidak di "BUKA", masalah yang lain pun tidak dapat diselesaikan

tidak faham soalan KBAT

Puncanya adalah anak tak faham soalan, tidak tahu kehendak soalan dan tidak tahu operasi apa yang nak digunakan

lemah konsep asas

Ia menyebabkan anak lambat menyelesaikan soalan Matematik, jika tidak bantu ia menumbulkan perasaan BOSAN

Dah macam-macam tuisyen dan seminar join, tapi masih lagi di tahap yang sama. Dari feedback ibubapa, Formula Cikgu Iznan ini bagus dan berjaya berubah dari tidak minat kepada lebih minat dan dari E kepada B atau A.

Mungkin ini adalah salah satu masalah yang dihadapi oleh anda

Anak tidak faham lansung kehendak soalan, tidak tahu di mana nak mula dan paling SUSAH adalah anak LEMAH KONSEP ASAS MATEMATIK
Ibu ayah tidak tahu cara mengajar anak, kemudian makin marah dan terus bertukar menjadi HARIMAU
Saya dah beli macam-macam buku untuk anak, tapi sama sahaja, anak masih tak faham nak jawab soalan dan berada di tahap yang sama jer
Anak saya ni ketagih gadjet, susah nak kawal dan TIDAK minat langsung untuk belajar terutama subjek MATEMATIK

Kesan jika masalah ini TIDAK dapat diselesaikan

Kesan jika masalah ini TIDAK diselesaikan, otak anak akan BLOCK subjek Matematik dan menunjukkan rasa TIDAK minat di dalam kelas. Jika berpanjangan,mereka masalah nak baca soalan dan tinggalkan kosong sahaja.
Masalah UTAMA mereka adalah LEMAH dalam KONSEP ASAS, menyebabkannya anak kita cepat bosan, suka meniru rakan dan TIDAK fokus dalam kelas.

Jangan Risau,Cikgu ada Untuk Kuasai Matematik

Apa yang cikgu akan bantu anak anda dengan

  • Teknik Menjawab

    Anak anda akan dibimbing cara memahami soalan, menguasai kehendak soalan dan operasi yang perlu digunakan.

  • Kuasai Soalan KBAT

    Cikgu akan bantu anak anda menggunakan teknik BOX MODEL dalam menjawab soalan KBAT.

  • eWork Book Model Soalan

    Anak anda akan dibekalkan eWork Book (pdf) soalan Model UPSR setiap minggu.

  • Soalan MODEL UPSR

    Anak anda dibimbing secara berfokus dengan soalan-soalan model UPSR mengikut set dan model setiap minggu.

  • Rakaman Kelas Intensif

    Anak anda dibekalkan dengan Video Rakaman setiap sesi kelas Intensif

Bersama anak-anak yang cikgu bantu

Siapa Cikgu Iznan?

Nama saya Mohammad Iznan bin Azmi, pengalaman mengajar 20 tahun dalam subjek Matematik, 10 tahun mengajar UPSR. Kepakaran saya adalah membantu menyelesaikan masalah murid lambat/cicir dalam kelas menggunakan Teknik + Inovasi POWER untuk menukar kepada lebih cemerlang. Pernah rekod saya, saya mendapat murid bermula hanya Gred D dan E dalam Matematik, tetapi hasil teknik + usaha berjaya meningkatkan Grednya kepada A dalam UPSR. Bagaimana?

Jom saya bantu anak anda UPGRADE result di dalam Kelas Cikgu Online.

CIKGU IZNAN 

SARJANA MUDA SAINS (Matematik)UKM

GURU INOVATIF KEBANGSAAN 2005,2008,2014 DAN 2016

KUMPULAN INOVASI KEBANGSAAN 2012 DAN 2017

ANUGERAH PERKHIDMATAN CEMERLANG 2005

PENULIS BUKU

PENCERAMAH MATEMATIK

Pakar Inovasi Matematik

1
Tahun pengalaman mengajar
1
Anugerah inovatif

Testimoni

Feedback dari Puan Dyana dan En Shahrul

AMARAN JANGAN DAFTAR JIKA

BAYANGKAN JIKA ANDA TIDAK MENGAMBIL KEPUTUSAN SEKARANG?

  • Anak Tahun 1-3
  • Anak dah dapat markah 80 ke atas
  • Tak sanggup memberi komitmen dalam kelas
  • Selalu beri pelbagai alasan
  • Sayang duit demi kejayaan anak-anak

SIAPA PATUT DAFTAR?

  • Anak Tahun 4-6
  • Lemah Dalam Matematik
  • Anak Yang Perlukan Bimbingan
  • Tak Faham Apa Yang Dah Belajar
  • Hanya dapat Gred B, C,D dan E

Ehhh, cikgu ada bonus tak kalau saya daftar sekarang?

Yes...ada bonus..

Bonus 1 : 24 Rakaman Video Bernilai RM 89

Bonus ini hanya untuk 100 orang TERAWAL
  • Topik-topik Penting Dalam Matematik

    Video ini mengajar anak step by step topik-topik penting dalam Matematik

  • 24 Video Rakaman

    24 Video Rakaman Formula Mudah Matematik, boleh ulang-ulang sehingga faham bila-bila masa.

  • Full Akses 100%

    Anak anda akan dapat Full Akses, tak perlu bayaran bulanan atau tahunan

  • 18 Jam

    24 Video berdurasi 18 jam merangkumi pelbagai topik.

Bonus 2 : Video Teknik Sifir Menggunakan Jari jer Bernilai RM 592

Bonus ini hanya untuk 100 orang TERAWAL
  • Mudah Ingat

    Cara ini mudah ingat kerana hanya menggunakan jari, tak perlu melukis sifir kotak 9

  • Cepat Mengira

    Kaedah ini membolehkan anak cepat mengira sifir 2-9, dan jawapanya sangat TEPAT.

  • TIADA Tempoh

    Video ini boleh diton berulang-ulang kali sehingga faham dan TIADA tempoh tamat.

Bonus 3 : Akses ke Sistem Kelas Cikgu Online

Bonus ini hanya untuk 100 orang TERAWAL
  • Gallery Video Rakaman

    Dalam sistem kelas cikgu ini, anak anda dibekalkan semua video rakaman kelas setiap sesi

  • eWork Book

    Anak anda akan dibekalkan eWorkbook dalam bentuk pdf sebelum kelas

  • Infomasi Kelas

    Sistem ini akan memaparkan informasi tarikh, masa dan butang link kelas live

Berapakah sebenar yang perlaburan untuk anak saya?

Yuran perlu bayar :

RM 89 sebulan

Tapi jangan bayar dulu…

Demi melihat anak anda gembira, oleh itu cikgu nak bantu anak anda selesaikan masalah anak anda dalam Matematik dengan teknik BERINOVASI dan MUDAH FAHAM dengan cara yang betul.

Cikgu Iznan nak berikan SUPERPROMOSI KHAS untuk bulan ini 

Bukan

TAPI hanya:

RM 59 sebulan

Infomasi Kelas Intensif

  • Kelas 4x sebulan

    Sebulan 4x sesi, setiap hari jumaat

  • 1 Jam 15 Minit Setiap Sesi

    Kelas setiap hari Jumaat, masa : 9.00 pm -10.15 pm

  • Live di Google Meet

    Setiap sesi menggunakan platform google meet

  • Fokus : Soalan Model UPSR

    Kelas Intensif ini lebih fokus kepada soalan-soalan model upsr kertas 1 dan kertas 2

Daftar Kelas

Soalan Lazim

Bagi yang terlepas kelas, anak anda boleh akses sistem kelas cikgu online, boleh ditonton berulang-ulang kali sehingga faham

Anak anada boleh tanya soalan di dalam kelas online atau whatapps group

Setiap pendaftaran akan diberi link google meet secara automatik melalui sistem kelas cikgu online, anak anda TETAP akan dapat 4x sesi kelas online live dan akses video selama 30 hari.

Install google meet melaui play store atau download melalui google.

TIDAK SESUAI,  Slow Learner juga termasuk dalam kategori “Masalah Pembelajaran” seperti seperti ADHD (hiperaktif), disleksia, masalah tumpuan (ADD), lambat perkembangan keseluruhan (GDD),Autism,OKU dan seumpamanya.

Jika ada sebarang masalah, Sila KLIK butang ini:

Follow Us :

All Right Reserved © 2021
CIKGU IZNAN ENTERPRICE (CA0283066-W)
Email : cikguiznan@gmail.com WEB: www.pandaimath.com